De eerste inschrijvingen zijn binnen

Twee titelkandidaten hebben zich al gemeld

 

De inschrijvingen voor de Internationale GTC Rally zijn een kleine week geleden geopend en de eerste inschrijvingen lopen vlot binnen voor de 4 verschillende wedstrijden die verreden worden op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli. Twee titelkandidaten waren bij de vroege vogels, want zowel Bob de Jong als Kevin Van Deijne hebben zich al ingeschreven met hun R5's. 

 

Voor de GTC Rally, die op vrijdag en zaterdag verreden wordt, hebben zich al 13 teams ingeschreven. Naast Bob de Jong met zijn Hyundai i20 R5 en Kevin Van Deijne met zijn gekende Skoda Fabia R5, brengt Roel van der Zanden zijn snelle Mitsubishi Lancer EvoX aan de start en Mark Jansma zijn Subaru Impreza 555. Naast de Nissan 350Z van Diter Toprek en de Volvo 240 van Jan van de Ven, zullen zeker de BMW's voor spektakel zorgen. Michael Kamper, Dennis Jochems en Marc de Groot starten met hun 130i, Marius Rieder kiest voor een 325i en Lorenzo Vandenheede zal zijn kansen in de M Cup verdedigen met een M3. Ron Buninga is de eerste deelnemer in de Peugeot 206 Rally Cup en we hebben ook onze eerste inschrijving uit Denemarken binnen. Casper Nielsen en Jeannette Kvick, geen onbekenden in de GTC Rally, komen aan de start met een Ford Fiesta R2.

 

Ook voor de andere wedstrijden zijn de inschrijvingen geopend. In de Ned Historic Rally verwachten we Ben Huijbregts aan de start met zijn mooie Ford Capri, terwijl Janjur Monshouwer een van de smaakmakers wordt in de Jumbo Short Rally met zijn Opel Ascona 400.  Aan spektakel zal het niet ontbreken in de Ned Cross Country Rally. Met een Nissan Navara, een Suzuki Vitara, een Bowler Wildcat en een McRae Enduro krijgen we in elk geval al fraaie bolides te zien op de snelle proeven van de "Nacht van Achtmaal". Voor de zandduivels zal er trouwens op Breda International Airport een speciale attractie voorzien worden. Daarover later meer.

Foto's : vrij van rechten mits naamvermelding 'Clicks Rally Images' (4x4) en Kees Nouws

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search