VIP tickets 2024

De VIP lounge ligt aan klassementsproef "de Hel". Vanuit de lounge heeft u aan de ene zijde een prachtig zicht op het serviceterrein en aan de andere zijde razen de rallywagens voorbij. Tevens is het mogelijk een wandeling over het serviceterrein te maken onder begeleiding van een ervaren rally-coureur die u alle ins en outs verteld over deze geweldige tak van sport. U maakt dus alle aspecten van de rallysport mee!!

De VIP tickets zijn in 2024 los verkrijgbaar.  U koopt het aantal gewenste tickets en u bent verzekerd van een heerlijk diner terwijl u geniet van de bedrijvigheid op het serviceterrein en de voorbijrazende rallywagens.

Naast de losse tickets zijn er  twee arrangementen beschikbaar. Het VIP arrangement+ en het VIP arrangement lounge. Bij beide arrangementen bent u er zeker van dat uw gasten de rally vanaf de eerste rang kunnen volgen onder het genot van een heerlijk diner en geweldig entertainment. 

Het VIP arrangement+ is een arrangement voor 6 personen met een gereserveerde tafel waarop de champagne gereed staat bij binnenkomst. Tevens krijgt u de unieke kans uw bedrijf te promoten op onze Vidi-Walls en door middel van een advertentie in onze rally-krant. 

Het VIP arrangement Lounge is een arrangement voor 12 personen met een eigen tafel direct aan klassementsproef "De Hel". De zorgt voor ultieme rally-beleving. 

Voor meer info neemt u contact op met info@gtcrally.eu.


Image
Image

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

KvK 88558800

BTW  NL8646.88.088B01

Search