Beleef de GTC Rally als een VIP

Brabantse gezelligheid en topsport

De GTC Rally staat niet alleen bekend als een van de toprally's van Nederland, maar ook als de gezelligste rally van het land. Naast de top autosport die te bewonderen is op de klassementsproeven, is de gastvrijheid ook een van de sleutels van het succes. De GTC Rally is er voor elke rallyfan, het GTC Rally Festival is er voor elke autoliefhebber en voor wie de beleving nog intenser en unieker wil maken, biedt de organisatie verschillende VIP-formules aan.

 

Op 12 juli opent het spektakel in Achtmaal, waar de schitterende klassementsproef "De Hel", dwars door Achtmaal en rond Café Den Thuur, drie keer verreden wordt. De ganse avond is actie verzekerd. Je kan er genieten van een gezellig VIParrangement met een hapje en een drankje, van 19h tot 2h 's nachts, voor 115 euro.

 

Op 13 juli wordt het spektakel geconcentreerd rond Breda International Airport, waar ook het GTC Rally Festival voor tal van animatie zorgt. Voor 135 euro kan u de ganse dag, van 10h tot 23h, exclusief genieten van snelle en luxueuze auto's, natuurlijk opnieuw met een hapje en een drankje.

 

Wie het nog spannender wil, kan met de helikopter meevliegen. Onze ervaren piloten volgen een rallywagen vanuit de lucht op een klassementsproef van de wedstrijd. Vrijdag vliegen we vanuit Achtmaal, zaterdag vanaf Breda International Airport. Een onvergetelijke ervaring voor 95 euro.

 

Of heb je het lef om mee te rijden met een echte rallyauto, bestuurd door een professionele rallyrijder. Als navigator kan je van binnenuit een klassementsproef meemaken aan boord van een BMW M3 E30. Een unieke belevenis!

Foto's : vrij van rechten mits naamvermelding 'Clicks Rally Images' (4x4) en Kees Nouws

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search